- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aanrijding met ernstig letsel in Haarlem

30-07-2013

Op de Pijlslaan heeft dinsdagmiddag rond 14.05 uur een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een fietsster.

De vrouw op de fiets, een 73-jarige Haarlemse, raakte hierbij zwaargewond. Zij is met ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. De vrachtwagenchauffeur is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
aanrijding, letsel, ambulance, ziekenhuis, politiebureau

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)