- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval tussen twee vrachtwagens op de A15

05-08-2013

Vandaag is de A15 tussen Nijmegen en Rotterdam afgesloten wegens een verkeersongeval met twee vachtwagens. Twee mensen zijn hierbij ernstig gewond geraakt.

Door het ongeluk raakten de slachtoffers bekneld en zijn met ernstig letsel per traumahelikoper naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval gebeurt is is nog niet niet bekend. De wegafsluiting gaat volgens de Rijkswaterstaat nog ongeveer tot 17.30 uur duren.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, bekneld, ziekenhuis, vrachtwagens, a15

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)