- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man mishandelt treinconductrice en buschauffeur

06-08-2013

Een 44-jarige man zonder vaste verblijfplaats mishandelde maandagavond 5 augustus een treinconductrice. Ook mishandelde hij de chauffeur van een buurtbus toen deze niet direct met zijn gereedstaande bus wilde wegrijden. De politie hield de verdachte aan en stelde hem in verzekering.

Het incident deed zich even na 18.00 uur voor in de trein en op het station in Brummen. De man was in de trein door een conductrice aangesproken op zijn gedrag. Hij was hinderlijk richting passagiers en op een gegeven moment gooide hij de conductrice op de grond.

De politie werd gewaarschuwd en op het station Brummen probeerde de conductrice de man nog tegen te houden. Deze stapte naar de gereedstaande buurtbus en wilde dat de chauffeur direct wegreed. Toen de chauffeur dit weigerde, werd de man gewelddadig en duwde de chauffeur via de bestuurdersdeur naar buiten. Hij wist de bus te starten, maar de chauffeur kon voorkomen dat de man met de bus wegreed. Door het geweld was hij wel gewond geraakt.

Omstanders grepen in, waarna de man ervandoor ging richting het industrieterrein. Hier kon hij de gealarmeerde politie hem aanhouden.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, buschauffeur, treinconductrice, duwen, gewond

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)