- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser overleden na botsing met auto in Enter

07-08-2013

Dinsdagmiddag 6 augustus is een 60-jarige fietser om het leven gekomen door een verkeersongeval met een auto in Enter.

Rond 13.30 uur fietste de fietser op zijn racefiets over de Stokreefsweg. Bij het oprijden van de kruising heeft hij de van rechtskomende auto over het hoofd gezien. De 60-jarige fietser had door het ongeval letsel opgelopen, en ter plekke overleden aan zijn verwondingen. De automobilist, bleef ongedeerd.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, overleden, verwondingen, fietser

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)