- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Pinautomaten buiten gebruik door storing

10-08-2010

Pinautomaten van de ING bank waren woensdagavond door een technische storing buiten werking. De landelijke storing duurde ruim drie uur, meldde een woordvoerster van de bank.

Op het sociale netwerk Twitter gonsde het van de geruchten dat mensen 'gratis' geld uit de pinautomaten hadden kunnen trekken. ING zegt zich hierin niet te herkennen. "Daar is geen sprake van geweest", aldus de zegsvrouw.

In de tijd dat de automaten niet functioneerden konden klanten van ING wel bij andere pinautomaten terecht, zoals dat normaal ook kan.

(bron: www.depers.nl)

Bent u gewond geraakt tijdens het dringen bij de pinautomaten? Bekijk de gevolgen van uw verwondingen en doe de LetselschadeTest.

Sleutelwoorden:
gratis geld, storing pinautomaten, pin storing, gratis pinnen, verdrukking, gewond geraakt

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)