- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij explosie Arnhem

13-08-2013

Het stoffelijk overschot, dat is aangetroffen na een explosie in een flat aan het Driemondplein in Arnhem, is geïdentificeerd. Het blijkt om de 55-jarige bewoonster te gaan.

Uit onderzoek tot dusver is niet gebleken dat er derden in het spel zijn. Zo bleek de toegangsdeur van de woning van het slachtoffer afgesloten en was er geen spoor van inbraak. Verder werd vastgesteld dat er in de woning van het slachtoffer een gaskraan openstond. Dat gegeven verklaart het ontstaan van de explosie en de daaropvolgende brand. Enig ander misdrijf is verder niet gebleken.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
explosie, arnhem, stoffelijk overschot, dode, slachtoffer, gaskraan

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)