- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

87-jarige vrouw overleden na verkeersongeval

14-08-2013

Maandagochtend is een 87-jarige vrouw uit Nijmegen die op haar fiets in botsing kwam met een bromfiets, bestuurd door een 22-jarige stadgenote is vandaag aan haar verwondingen overleden.

Het slachtoffer fietste rond 10.00 uur over de kruising met de Koolemans Beynenstraat op zonder daarbij voorrang te verlenen aan de bromfietster. Beiden kwamen daarbij ten val. De bromfietster liep enkele lichte verwondingen op en kon ter plekke door ambulancepersoneel worden behandeld.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, verwoningen, overleden, ambulance

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)