- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval tussen twee auto’s in Otterlo

16-08-2013

Donderdagmiddag rond 17:00 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee auto’s betrokken waren.

Beide auto’s reden in tegengestelde richting over de Apeldoornseweg te Otterlo. De 60-jarige automobilist reed plotseling richting de verkeerde weghelft en kwam in aanrijding met een 60-jarige tegemoetkomende bestuurder. De 69-jarige automobilist uit Rheden heeft nog geprobeerd uit te wijken maar kon een aanrijding niet voorkomen.

De 69-jarige automobilist is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij ter observatie is opgenomen. De 60-jarige automobilist uit Hoogeveen liep ernstig hoofdletsel op en is per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht.

Getuigen verklaarden dat de 60-jarige man uit Hoogeveen voor het ongeval slingerend over de weg reed. Ook rookten de agenten een sterke alcohollucht bij de man. In het ziekenhuis is van de man een bloedtest afgenomen om te onderzoeken of de man onder invloed was.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, hoofdletsel, ziekenhuis, observatie, otterlo, onder invloed rijden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)