- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bizar ongeval Borgercompagnie

08-08-2010

VEENDAM - Zondagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een bizar verkeersongeval aan de Borgercompagnie In Veendam. De bestuurder van een kampeerbusje wilde op een dijkje bij de sluis van Borgercompagnie achteruit draaien maar schatte zijn positie verkeerd in. Bij het achteruitrijden schoot de man over de rand en kantelde zijn busje.

De man raakte bekneld met een van zijn benen en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden gehaald.

De onfortuinlijke bestuurder is met beenletsel overgebracht naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig later weer op de weg getakeld.

(bron: www.telegraaf.nl)

Sleutelwoorden:
bizar ongeval, ongeluk borgercompagnie, veendam, kantelen bus

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)