- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden na ongeval A16

20-08-2013

Politie heeft onderzoek gedaan na een ongeval dinsdagmorgen op de A20. Hierbij raakte een bestuurder van een bestelbus en een motorrijder gewond.

Een 61-jarige bestuurder van de bestelbus raakte rond 7.30 uur onwel toen hij over de A16 via de Brienenoordbrug richting Capelle aan de IJssel reed. Bij het Kralingseplein gaf de man uit Lage Zwaluwen een 58-jarige motorrijder uit Den Haag van rechts geen voorrang. De motorrijder kwam hierbij ten val en liep arm- en enkelletsel op. De bestelbus kwam vervolgens op andere weghelft terecht en tot stilstand. Wonderbaarlijk heeft hij geen andere bestuurders geraakt. De bestuurder was niet goed aanspreekbaar en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Technische Ongevallendienst heeft sporenonderzoek gedaan, waarna de wegen weer zijn vrij gegeven.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, gewonden, capelle aan den ijssel, ongevallendienst

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)