- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verpleegkundige verdacht van seksueel misbruik van patiënten.

21-08-2013

Dinsdag heeft het Openbaar ministerie bekend gemaakt dat een 27-jarige verpleegkundige sinds maart wordt verdacht van seksueel misbruik van twee vrouwelijke patiënten.

De twee patiënten (20 en 34 jaar) zijn in behandeling op de psychiatrische afdeling van het Atrium Medisch Centrum in Heerlen. Ze beweren dat de verpleegkundige tijdens zijn nachtdiensten in april de vrouwen een keer misbruikt hebben.

De verpleegkundige moet tijdelijk stoppen met werken. Hij ontkent het misbruik volgens zijn advocaat.

Sleutelwoorden:
seksueel misbruik, ontucht, nachtdienst, verpleegkundige

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)