- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersruzie in Nijmegen

26-08-2013

Een 42-jarige Nijmegenaar is zondagmiddag rond 17.45 uur aangehouden op verdenking van mishandeling. Het incident was op het parkeerterrein van een supermarkt aan de Daalseweg.

De 42-jarige was naar eigen zeggen op zijn gezicht geslagen door een andere man. Dit zou gebeurd zijn nadat hij tegen de richting in langs een slagboom was gereden. Daarop had hij zijn opponent -een man van 31 uit Nijmegen- ook een klap tegen het gezicht gegeven. Vervolgens vertrok de 42-jarige.

De 31-jarige belde daarop de politie en verklaarde aangifte te willen doen van mishandeling. Agenten konden in de buurt de 42-jarige aanhouden. Deze zei vervolgens ook aangifte te willen doen van mishandeling. Hij verklaarde dat hij niet de eerste was die geslagen had, maar erkende wel tegen de richting ingereden te hebben.

Sleutelwoorden:
ruzie, mishandeling, klap, gezicht, aangifte, geslagen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)