- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man Berlikum zwaar gewond bij verkeersongeval

30-08-2013

Berlikum - Een 41-jarige man uit Minnertsga is vrijdagochtend bij een verkeersongeval op de Koekoeksleane in Berlikum zwaar gewond geraakt.

De 41-jarige verloor in een bocht ter hoogte van de Gernierswei de controle over het stuur. Hij reed vervolgens rechtdoor tegen de slootwal op. Door de klap van de aanrijding raakte het slachtoffer gewond aan hoofd en rug. Hij heeft vermoedelijk geen gordel gedragen, meldt de politie. Naast ambulancepersoneel ontfermde ook het Mobiel Medisch Team zich over de bestuurder.

Het slachtoffer werd met zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
Berlikum, auto ongeluk, letselschade, uit de bocht, verkeersongeval

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)