- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Meisje in Kaatsheuvel aangereden

28-08-2013

KAATSHEUVEL - Bij een verkeersongeval op de Europalaan is dinsdagmiddag een meisje gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 14:20 uur op de kruising Europalaan met de Heikant.

Het meisje wilde met haar fiets rechtdoor de kruising oversteken. Ze belandde daarbij vermoedelijk in de dode hoek van een afslaande vrachtwagenchauffeur, meldt de politie.

Er ontstond een aanrijding waarna de vrachtauto over de voet van het meisje en over haar fiets reed. Het 17-jarige meisje uit Dongen ging per ambulance naar het ziekenhuis, waar twee gebroken tenen werd vast gesteld. De politie maakte proces-verbaal op tegen de 39-jarige vrachtwagenchauffeur uit 's-Hertogenbosch.

Sleutelwoorden:
meisje aangereden, kaatsheuven, verkeersongeluk

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)