- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man uit Middelburg overlijdt na bedrijfsongeval

02-09-2013

NIEUWDORP - Maandagavond is bij Scaldia Terminals aan de Luxemburgweg in Nieuwdorp een 41-jarige man door een bedrijfsongeval om het leven gekomen.

Tijdens het lossen van grote aluminiumblokken uit een schip raakte hij zo ernstig gewond aan zijn hoofd dat hij vrijwel onmiddellijk is overleden. Het slachtoffer stond in het ruim op het moment dat een grijper naar beneden kwam die niet werd aangestuurd. De grijper raakte het hoofd van de man, waardoor hij bekneld raakte tussen de grijper en een groot blok aluminium.

Normaal gesproken kan de grijper slechts bewegen als deze wordt bediend. Hoe het ongeval heeft plaats kunnen vinden, wordt nog onderzocht. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, letselschade, schip werker, ter plaatse overleden, slachtoffer arbeidsongeval

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)