- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ernstige gewonde bij bedrijfsongeval Beverwijk

30-08-2013

Beverwijk - Donderdagochtend is een 46-jarige man ernstig gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Beverwijk. De man kwam rond tien uur onder een kiepwagen terecht op het Buko bedrijventerrein naast de N197.

Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Nadat de man uit zijn benarde positie was bevrijd is hij door ambulancepersoneel opgevangen voor medische zorg.

Na de eerste zorg is hij onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens een persvoorlichter van de Veiligheidsregio Kennemerland is de toestand van het slachtoffer zorgwekkend.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, letselschade, star trek, amsterdam, ernstig gewond

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)