- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Motorrijder Assen gewond bij verkeersongeval

04-09-2013

Assen – Een 31-jarige motorrijder uit Assen is gisteravond rond elf uur ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeluk aan de Balkenweg. De man miste dinsdagavond een bocht, reed rechtdoor werd van zijn motor geslingerd en kwam in een droge sloot hard tot stilstand.

Het slachtoffer werd met onder meer diverse botbreuken overgebracht naar het UMCG. Verkeersongevallenanalisten van de Drentse politie hebben het ongeval in kaart gebracht.

Sleutelwoorden:
assen verkeersongeluk, letselschade, ziekenhuis, motorrijder

Verzekering

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)