- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verdachte mishandeling Paul Hofman aangehouden

09-09-2013

Rotterdam - De politie heeft maandagochtend een 32-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van mishandeling van de 49-jarige Paul Hofman uit Ridderkerk. Het slachtoffer overleed enkele dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Paul Hofman was woensdagavond 21 augustus aan het barbecue√ęn op het speelveld aan het Wilbertoord in Rotterdam. Hij was daarbij in gezelschap van een man, met wie hij volgens getuigen op een bepaald moment een woordenwisseling kreeg. Korte tijd later lag Paul gewond op de grond en overleed enkele dagen daarna in het ziekenhuis.

De politie startte direct een grootschalig onderzoek. Zij sprak daarbij met veel getuigen. Aandacht in onder meer het tv-programma Opsporing Verzocht en een passantenonderzoek leverde het team waardevolle tips op.

Het onderzoek leidde maandag tot de aanhouding van de 32-jarige Rotterdammer, die twee dagen na de mishandeling was aangehouden voor een ander strafbaar feit.

De 32-jarige verdachte zat voor dat feit in voorlopige hechtenis en werd maandagochtend opnieuw aangehouden op verdenking van doodslag dan wel mishandeling met de dood tot gevolg. Daarnaast wordt hij verdacht van diefstal van de persoonlijke eigendommen van het slachtoffer. De verdachte wordt op dit moment nader gehoord.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, rotterdam, paul hofman, dood, passantenonderzoek

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)