- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Voetganger dood na ongeluk A17

08-08-2010

Bij een ongeluk op de A17 is een man van 27 uit Litouwen om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde tussen Zevenbergen en Moerdijk in Noord-Brabant.

De politie kreeg gisteravond laat de melding van een auto-ongeluk op de A17. Een auto was van de weg geraakt, de bestuurder zat bekneld. Hij ligt nu nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Hulp

Toen er op de snelweg een schoen werd gevonden, werd vermoed dat er mogelijk een tweede slachtoffer was, maar een zoektocht in de buurt van de auto leverde aanvankelijk niets op. Uiteindelijk werd 400 meter verderop het lichaam van een Litouwer gevonden.

Die had gisteravond met drie vrienden autopech gekregen en was te voet hulp gaan halen, toen hij door de andere auto werd aangereden.

Via zijn mobiele telefoon was de politie in contact gekomen met vrienden van het slachtoffer. Pas toen werd de toedracht van het ongeluk duidelijk

(bron: www.nos.nl)

Sleutelwoorden:
nos journaal, voetganger ongeluk, ongeluk A17, auto ongeluk

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)