- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gebroken hand na verkeersongeval

10-09-2013

Maandagmiddag rond16.30 uur was er een verkeersongeval waarbij een bromfietser is aangereden door een automobilist op de Hilvarenbeekseweg in Tilburg.

Het ongeluk gebeurde bij een uitrit van een parkeerterrein. De 23-jarige automobilist uit Ouddorp wilde linksaf de Tilburgseweg opdraaien. Hij zag daarbij de van rechts komende bromfietser over het hoofd.

De 17-jarige bromfietser uit Hilvarenbeek botste tegen de auto en belande daarbij half op het dak van de personen auto. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat zijn hand gebroken had. De bromfiets had schade aan de voorzijde en het lekte vloeistof. De personenauto had een flinke deuk in het rechter portier, waarvan het raam volledig verbrijzeld was. De politie maakte proces-verbaal op van dit ongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, gebroken hand, over het hoofd, ziekenhuis

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)