- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

16-jarige meisje mishandeld in de trein richting Goes

11-09-2013

Een 16-jarige meisje uit 's Gravenpolder is dinsdagavond mishandeld in de trein. De politie heeft een onderzoek gestart.

De 16-jarige meisje zat dinsdagavond rond 21.30 uur in de trein naar Goes. Zij zat te praten met haar vriendinnen toen een man zich zonder aanleiding met hen bemoeide. Hij schold het meisje uit en sloeg haar met zijn vuist in haar gezicht. Zij raakte gewond aan haar gezicht.

Sleutelwoorden:
mishandeling, goes, trein, gewond, gezicht, schelden, vuist

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)