- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij verkeersongeval

16-09-2013

Zondagmiddag is er een 56-jarige motorrijder en zijn 43-jarige duopassagiere gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man werd met een armbreuk; de vrouw met rugletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De motorrijder remde bij een rood verkeerslicht in de richting Lichtenvoorde af. Vaartminderend sprong het licht inmiddels op groen. Op dat moment werd de motor van achteren aangereden door een achteropkomende autobestuurder, 31-jarige man uit Rekken. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, onderzoek, rugletsel, armbreuk

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)