- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonden bij dubbele aanrijding op de A1

17-09-2013

Op maandagavond 16 september vonden bij Holten op de A1 richting Amsterdam in korte tijd twee aanrijdingen plaats waarbij meerdere personen gewond raakten.

Omstreeks 21.00 uur ontstond de eerste aanrijding doordat een 37-jarige man uit Amersfoort bij een inhaalmanoeuvre de auto raakte van een 53-jarige vrouw uit Holten. Diens auto begon te tollen en belandde in de sloot tegen een boom. De andere auto kwam tot stilstand op de rijbaan. Beide bestuurders konden zelf uit hun auto komen. Direct na het eerste ongeval reed een achteropkomende auto, bestuurd door een 28-jarige Amsterdammer, tegen de auto die nog op de rijbaan stond. Hierbij raakten naast de bestuurder de overige drie inzittenden gewond. Dit betreft een 23-jarige man uit Enschede, een 24-jarige man uit Leeuwarden en een man waarvan de identiteit nog niet is vastgesteld. Zij zijn met onbekend letsel naar ziekenhuizen in Deventer, Almelo en Enschede gebracht.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, aanrijding, gewond, ziekenhuis

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)