- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man aangehouden na bedreigen politie met mes

20-09-2013

Leiden - De politie heeft vrijdag 20 september, even na 11.00 uur, een 40-jarige man uit Leiden aangehouden na bedreiging met een mes.

De politie kreeg kort voor de aanhouding de melding dat er een man in het Kooipark zou zitten met een mes. Een agent sprak de man aan, maar zag opeens dat deze op hem kwam aflopen met het mes. De agent trok zijn dienstwapen toen de man weigerde het mes te laten vallen. Met behulp van andere agenten werd de man onder controle gebracht. De man is een bekende van de hulpverlening.

Sleutelwoorden:
mishandeling, mes, politie, bedreiging, leiden

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)