- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man aangehouden na huiselijk geweld

23-09-2013

Breda - Een 36-jarige man uit de wijk Tuinzigt is zondagavond 22 september 2013 rond 22.30 uur aangehouden op verdenking van mishandeling en vernieling. Hij wordt ervan verdacht zaterdag 21 september en zondag 22 september zijn 31-jarige ex-vriendin te hebben mishandeld. Ook wordt hij ervan verdacht zondag 22 september vernielingen te hebben aangericht in haar woning. De vrouw belde zondagavond de politie, waarop de man werd aangehouden. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding, waardoor agenten zich genoodzaakt zagen pepperspray te gebruiken.

De vrouw had eerder dat weekend al contact gezocht met de politie en een afspraak gemaakt om aangifte te doen tegen haar ex-vriend. Zondag 22 september liep het echter opnieuw uit de hand toen de vrouw haar ex vertelde dat hij niet meer welkom was in haar woning. Hij zou haar hebben geslagen en vernielde spullen in haar woning. Ook weigerde hij de woning te verlaten. Toen de politie kwam, wilde de man niet meewerken. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding, waarna de agenten pepperspray gebruiken om de man onder controle te krijgen. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Bovendien heeft hij een huisverbod opgelegd gekregen.

Een huisverbod is bedoeld om huiselijk geweld verder terug te dringen. Het huisverbod houdt in dat een pleger van huiselijk geweld tien dagen de woning niet meer in mag. In diezelfde periode mag hij (of zij) ook geen contact opnemen met de partner of de kinderen. De maatregel is bedoeld als afkoelingsperiode waarbinnen de nodige hulpverlening op gang kan worden gebracht. Op die manier wordt ook een mogelijke escalatie voorkomen. Het huisverbod wordt door de politie opgesteld en ondertekend door de burgemeester. De politie informeert daarna de hulpverleningsinstanties. Een uithuis geplaatste die zich niet aan het huisverbod houdt, kan maximaal twee jaar gevangenisstraf krijgen of een taakstraf.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, huiselijk geweld, huisverbod, vernieling, pepperspraty

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)