- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietsster loopt dubbele beenbreuk op bij aanrijding in Apeldoorn

25-09-2013

Woensdagochtend rond 09:30 uur heeft een 20-jarige fietsster een dubbele beenbreuk opgelopen door een verkeersongeval met een bromfietser.

De 20-jarige slachtoffer fietste in de richting van Kerschoten en werd ingehaald door een man op een scooter. Tijdens het inhalen raakte hij met z’n voertuig de vrouw, waardoor zij ten val kwam. De man is om onduidelijke reden niet gestopt.

Voorbijgangers hielpen de vrouw en in het ziekenhuis bleek, dat zij een dubbele beenbreuk had opgelopen.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, apeldoorn, aanrijding, dubbele beenbreuk, ziekenhuis

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)