- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man gewond bij steekincident in Beek

26-09-2013

Een 42-jarige man uit Geleen is woensdagnacht gewond geraakt bij een steekincident in een horecazaak aan de Prins Mauritslaan in Beek. De politie hield drie mannen aan die ervan worden verdacht een rol bij het steekincident te hebben gespeeld.

Het slachtoffer werd met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. De man werd behandeld en verkeert momenteel niet in levensgevaar. Wat er aan het incident precies vooraf is gegaan, wordt momenteel door de politie onderzocht. In de horecazaak bleken diverse vernielingen te zijn gepleegd.Ook was er een ruit in de voorgevel gesneuveld.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
beek, steekincident, politie, letsel, slachtoffer

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)