- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Mishandeling wegens aanrijding in Apeldoorn

27-09-2013

Donderdag is een fietsster mishandeld door een 26-jarige mishandeld op de stationsstraat te Apeldoorn.

Rond 19.45 uur fietste de vrouw over de Stationsstraat. Ze wilde net een stilstaande scooter passeren toen de bijrijder plots afstapte en zij een aanrijding niet meer kon voorkomen. Na de aanrijding ontstond een conflict waarbij de bijrijder agressief tegen haar uitviel.

Toen de vrouw verder fietste merkte zij dat de twee mannen haar op de scooter achterna redenen werd ze door de bijrijder van haar fiets geduwd en in het gezicht werd geslagen.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, mishandeling, gezicht geslagen, apeldoorn

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)