- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersruzie in Drachten

01-10-2013

Drachten - De politie heeft dinsdagochtend na een verkeersruzie een 33-jarige automobilist uit Drachten en een 18-jarige fietser uit Burgum aangehouden

Op de Ringweg raakten de twee elkaar, dit na een voorrangsfout. De fietser vervolgde zijn weg en stopte niet om de eventuele schade af te handelen. Reden voor de automobilist om achter de Burgumer aan te gaan. Hij pakte de fietser vast en er ontstond een handgemeen. De 18-jarige zag kans om weg te komen en fietste richting zijn school. De automobilist uit Drachten stapte in zijn auto en ging wederom achter de fietser aan. Op de Klokhuislaan reed hij tot twee keer toe op de fietser in. De Burgumer kwam klem te zitten tussen een geparkeerde auto en de auto van 32-jarige man. Vervolgens ontstond er wederom een handgemeen tussen de twee. Een buurtbewoner zag dit alles gebeuren en waarschuwde de politie. Agenten hielden de twee aan en brachten ze voor verhoor over naar het politiebureau. Daar werd het rijbewijs van de Drachtster ingevorderd, dit vanwege het gevaarlijke rijgedrag.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, verkeersruzie, handgemeen, aanhouding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)