- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

15-jarige jongen gewond door aanrijding in Terborg

02-10-2013

Dinsdag om 08:00 uur raakte een 15-jarige jongen gewond bij een ongeval op het in Terborg.

De 15-jarige jongen fietste op het kruispunt Sint Jorisplein / Walstraat. Door een nog onbekende oorzaak kwam hij in een aanrijding met een 32-jarige automobilist uit Terborg. De 15-jarige jongen raakte gewond en moest met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, gewond, onbekend letsel, ambulance, terborg

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)