- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aanrijding dodelijke afloop in Amersfoort

07-10-2013

Vanochtend rond 06.30 uur werd een 48-jarige man uit Almere aangereden die zich op de snelweg bevond. Hij overleefde het niet.

De automobilist reed over de A1 richting Amersfoort. Tussen Eemnes en knooppunt Hoevelaken zag hij een auto met lichten aan op de vluchtstrook staan. Plotseling week het voertuig voor hem uit naar links. De Almeerder zag toen een man, 57 jaar uit Amersfoort, op de rijstrook staan. Hij remde krachtig om een aanrijding te voorkomen, maar kon het slachtoffer niet ontwijken. Omstanders probeerden de Amersfoorter te helpen, de man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, aanrijding, verwondingen, overleden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)