- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Meisje in gezicht en arm gestoken na ruzie in Breda

10-10-2013

Woensdagmiddag rond 17:00 uur is een 14 jarige meisje uit Breda in haar gezicht en arm gestoken door een ruzie om een jongen.

Het slachtoffer was thuis toen de 13 jarige verdachte bij haar aan de deur kwam. Al een tijdje hadden ze ruzie om een jongen en het slachtoffer meende dat dit uitgesproken ging worden. Toen het gesprek een verhitte wending kreeg, greep de 13 jarige plots een schaar uit haar tas en stak in het gezicht en arm van de 14 jarige. Na haar steekincident ging ze weglopen.

Sleutelwoorden:
steekincident, mishandeling, arm, gezicht, ruzie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)