- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw gewond bij ongeval in Nijmegen

14-10-2013

Zondagavond raakte een 32-jarige vrouw uit Arnhem gewond toen zij door een tegemoet komende auto werd aangereden. Deze auto werd bestuurd door een 44-jarige man uit Nijmegen.

De Nijmegenaar wilde de Oranjesingel oprijden maar door de combinatie van aquaplaning en teveel gas, raakte de auto in de slip, draaide 180 graden en kwam op de andere weghelft terecht. De vrouw uit Arnhem raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, gas, in de slip, gewond, letsel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)