- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letselschadebureaus laten ten onrechte no cure no pay contract tekenen

12-01-2010

Het televisieprogramma Tros Radar besteedde maandagavond aandacht aan het dubieuze declaratiegedrag van een aantal letselschadebureaus. Zo blijkt dat cliënten regelmatig onnodig een no cure no pay contract ondertekenen, waardoor ze duurder uit zijn.

No cure no pay vaak niet gerechtvaardigd

Bij no cure no pay hoeft de cliënt het letselschadebureau niets te betalen als zij geen schadevergoeding weten te realiseren. Wordt er een positief resultaat behaalt, dan krijgt het bureau een percentage van de schadevergoeding. Er zijn letselschade dossiers, zoals soms bij medische fouten, waarin no cure no pay contracten gerechtvaardigd zijn. Bij een overgroot deel van de dossiers is echter al snel duidelijk of aansprakelijkheid zal worden erkend. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden dan vergoed door de verzekeraar. Bij no cure no pay krijgt het bureau in zo'n geval naast het bedrag van de verzekeraar ook nog een percentage van de claim. De cliënt ontvangt dus minder geld, terwijl het letselschadebureau juist meer ontvangt dan rechtvaardig is.

Dubieus declaratiegedrag bezorgt de branche een slechte naam

Volgens Arjen Brokking, eigenaar van letselschadebureau Brokking en Jessurun Juristen, doen deze praktijken de markt geen goed. "Regelmatig moeten wij eerst het wantrouwen richting ons kantoor bij mensen wegnemen. Door berichten in de media of eerdere ervaringen met oneerlijke bureaus zijn mensen achterdochtig geworden. Dit is begrijpelijk, maar jammer voor een bureau met de juiste intenties."

(bron: www.juristenkantoor.nl)

Sleutelwoorden:
letselschade, letselschadebureaus, tros radar, no cure no pay

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)