- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man zwaargewond bij bedrijfsongeval

16-10-2013

Woensdagochtend raakte een 42-jarige man uit Bergen op Zoom zwaar gewond bij een bedrijfsongeval bij een kwekerij aan de Witte Ruiterweg.

De 42-jarige man kwam tijdens het werken onder een stapelmachine terecht. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de man te bevrijden. De traumahelikopter werd opgeroepen voor assistentie. Het slachtoffer werd zwaargewond naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De Arbeidsinspectie doet onderzoek naar de toedracht van het bedrijfsongeval.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, stapelmachine, bekneld, arbeidsinspectie, ongeval

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)