- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man (51) overlijdt bij arbeidsongeval

21-10-2013

Een 51-jarige Tsjechische vrachtwagenchauffeur kwam om het leven bij een arbeidsongeval. Het slachtoffer raakte bekneld onder stalen rollen met een totaal gewicht van circa 12 ton.

Het trieste ongeluk gebeurde maandagmorgen 21 oktober 2013 rond tien uur in een bedrijf aan de Apolloweg op het industrieterrein Moerdijk. De man was bezig met het lossen van rollen staal. Hij raakte in zijn trailer bekneld onder 6 rollen staal, met elk een gewicht van 1,9 ton. Het slachtoffer is op slag overleden. Het duurde geruime tijd voordat de hulpverleningsdiensten het stoffelijk overschot hadden geborgen. De politie stelde vast dat het om een 51-jarige man afkomstig uit Tsjechiƫ ging.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijsongeval, bekneld, lossen, moerdijk, stoffelijk overschot

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)