- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man gewond na ruzie op straat

23-10-2013

Een 50-jarige man is dinsdagavond uit Oude Pekela gewond geraakt na een ruzie op straat.

De 50-jarige man liep met zijn hond over de Spoetnikstraat toen hij onenigheid kreeg met een 42-jarige plaatsgenoot. Hierna zijn beide partijen uit elkaar gegaan. Later in de avond kwamen de mannen weer tot een conflict waarbij de 50-jarige man werd gebeten door de hond van de 42-jarige man. Toen de hond los liet werd de 50-jarige man belaagd door de 42-jarige en een 71-jarige man. De 50-jarige man is ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De 42-jarige man en de 71-jarige man zijn aangehouden.

Sleutelwoorden:
gewond, ruzie, hondenbeet, ziekenhuis, conflict, ziekenhuis

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)