- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Mogelijk meer doden door de bijwerkingen van Diane-35 pil

24-10-2013

Door de bijwerkingen van de Diane-35 pil zijn er ruim 27 vrouwen in Nederland zijn overleden. In mei was dit 18.

De Diane-35 pil was eerder een anticonceptiemiddel nu word de Diana-35 gebruikt tegen acne en overbeharing. Diana-35 kwam in 1987 op de markt. Begin dit jaar is het bekend gemaakt dat er een aantal Diana-35 slikkende vrouwen overleden door bloedklonters. Eerder stierven er ook een aantal slachtoffers van de Diana-35, maar toen kreeg de Nederlandse Bijwerkingen Centrum geen melding hierover.

Sleutelwoorden:
Anticonceptiepil, diana-35, slachtoffers, bloedklonters, bijwerkingen, doden, bijwerkingen centrum

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)