- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk verkeersongeval

25-10-2013

Vrijdagmiddag 25 oktober heeft er op de Velperweg in Arnhem een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een man is overleden.

Het ongeval vond rond 15.00 uur plaats op de Velperweg toen een fietser door nog onbekende oorzaak in aanrijding kwam met een vrachtwagen. De fietser raakte bij het ongeval zwaargewond en is kort daarna aan zijn verwondingen overleden. Het verkeersongevallenteam doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De personalia van de man zijn nog niet bekend

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, dodelijk, vrachtwagen, overleden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)