- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man zwaargewond door omvallende boom

28-10-2013

Maandagochtend 28 oktober is een oudere man zwaargewond geraakt nadat hij op de Drift in Harderwijk werd geraakt door een omvallende boom.

Het ongeval vond rond 11.00 uur plaats toen een boom door de hevige wind omviel. De brandweer kwam ter plaatse om de man onder de boom vandaan te bevrijden. Het medisch team van de traumahelikopter heeft eerste hulp verleend waarna de man per ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht. Hij was hierbij niet aanspreekbaar en heeft vermoedelijk zwaar hoofdletsel opgelopen.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
vallende boom, harderwijk, hoofdletsel, ziekenhuis

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)