- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met letsel in Tilburg

29-10-2013

Maandagmiddag rond 16:30 uur raakte een 45-jarige Tilburgse vrouw gewond bij een verkeersongeval in Tilburg.

Het slachtoffer kreeg vermoedelijk geen voorrang van een 21-jarige automobiliste uit Tilburg. Een aanrijding was het gevolg. Omdat het slachtoffer last had van haar nek, rug en benen was er sprake van een zogenaamde gecontroleerde bevrijding. De brandweer kwam erbij om het dak van de Suzuki open te knippen, zodat het slachtoffer rechtstandig uit de auto gehaald kon worden. Ze is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, tilburg, nekletsel, rugletsel, beenletsel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)