- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

5-jarige jongen overleden door verkeersongeval te Arnhem

01-11-2013

Donderdagavond rond 18:50 uur is een 5-jarige kind uit Arnhem overleden door een verkeersongeval op de A325.

Het kind kwam de rijbaan terecht; waarschijnlijk ging het kind achter een hond aanrennen. Een automobiliste kon het kind niet ontwijken. De traumahelicopter en ambulance kwamen ter plaatse voor hulpverlening en de rijbaan van de A325 is enige tijd gestremd geweest..

Er is ter plaatse en aan het politiebureau gesproken met enkele automobilisten om duidelijkheid te krijgen over de exacte toedracht. Twee personenauto’s zijn overgebracht voor technisch onderzoek. Het onderzoek loopt door.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, politie, technische onderzoek, 5 jarige jongen, hond

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)