- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

OngevalClaimen.nl: slachtoffers claimen niet waar ze recht op hebben

13-08-2010

OngevalClaimen.nl maakt Nederlander bekend met recht op gratis schadevergoeding middels online letselschade test

ROTTERDAM, 20100813 -- Vrijdag de 13e wordt door veel bijgelovige mensen gezien als een ongeluksdag. Wat de meeste Nederlanders nog niet weten is dat zij recht hebben op een gratis schadevergoeding, wanneer zij door andermans schuld letselschade of autoschade oplopen bij een ongeval. Nog minder mensen weten dat ze ook de kosten die zij moeten maken voor het verhalen van de schade bij de tegenpartij gratis vergoed kunnen krijgen. Daarom kunnen Nederlanders vanaf vandaag via de online Letselschade Test op OngevalClaimen.nl binnen 5 minuten ontdekken of zij in aanmerking komen voor een gratis letselschade- en/of autoschadevergoeding.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en op vrijdag de 13e is het extra opletten. Maar wanneer je een ongeval overkomt dan kan dat ingrijpende gevolgen hebben voor je leven. Gelukkig staat Stichting Slachtofferhulp slachtoffers van een ongeval persoonlijk bij met regionale vrijwilligers. Daarnaast attendeert de politie slachtoffers die een ongeval melden ook op het bestaan van deze stichting. Helaas blijkt echter uit de praktijk dat veel mensen nog niet weten dat zij ook gratis gebruik kunnen maken van juridische en medische hulp. De meeste slachtoffers claimen niet waar ze wettelijk recht op hebben.

Om meer slachtoffers te wijzen op de gratis schadevergoeding waar zij aanspraak op kunnen maken, lanceert de onafhankelijke en landelijke werkende organisatie OngevalClaimen.nl vandaag de Letselschade Test. Dit is een korte en online test waarmee elke Nederlander binnen 5 minuten eenvoudig kan toetsen of zijn/haar ongeval onder de wettelijke regeling valt. Tevens kan men direct via OngevalClaimen.nl een letselschade en/of autoschade claim indienen. Slachtoffers worden dan snel, regionaal en onafhankelijk met deskundig en betrouwbaar advies geholpen aan het verhalen van de maximale schadevergoeding.

De Nederlandse wet, artikel 6:96BW, bepaalt namelijk dat een slachtoffer zich op kosten van de aansprakelijke partij door een letselschade deskundige mag laten bijstaan. De aansprakelijke verzekeringsmaatschappij zal de kosten van die letselschade deskundige als onderdeel van de geleden schade moeten vergoeden. Er geldt een wettelijke relatieve verjaringstermijn van 5 jaar lopend vanaf het moment dat het slachtoffer bekend raakt met de letselschade. Daarnaast geldt er een absolute verjaringstermijn van 20 jaar waarbinnen de schade moet worden geconstateerd. Voor verborgen letselschades geldt echter geen absoluut verjaringstermijn.

Dus loop je op `Casualty Friday' onder een omvallende ladder of word je op vrijdag de 13e aangevallen door een zwarte kat? Dan doe je er verstandig aan om op OngevalClaimen.nl te testen of je recht hebt op een gratis letselschade- en/of autoschadevergoeding.

(bron: www.nieuwsbank.nl)

Sleutelwoorden:
vrijdag de 13de, vrijdag de 13e, ongeluksdag, letselschadevergoeding, autoschadevergoeding, zwarte kat, onder een ladder, letselschade test

Persberichten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)