- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man beenletsel opgelopen door aanrijding met auto na vechtpartij

04-11-2013

Zondagavond lag er aan de Woldmeentherand te Steenwijk een 22-jarige man met beenletsel op de grond. Er lagen zwarte sporten op de grond.

Het bleek dat er een vechtpartij was tussen een groep uit Dwingeloo en een groep uit Beilen. De mannen hadden eerder ook ruzie maar ze waren terug gekomen op de eerdere vechtpartij waarbij een 19-jarige man uit de gemeente Westerveld door een onbekende persoon uit de auto werd getrokken en ontstond er een vechtpartij. Er werden meerdere personen geslagen. Hierbij reed een auto de 22-jarige man uit de gemeente Westerveld aan en over zijn been heen. De veroorzaker van deze aanrijding was er vandoor gegaan.

Sleutelwoorden:
Beenletsel, vechtpartij, aanrijding, ruzie, steenwijk

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)