- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaargewonde man aangetroffen

13-11-2013

VENLO - De politie heeft een onderzoek opgestart nadat er in de nacht van maandag op dinsdag een 55-jarige man uit Venlo zwaargewond werd aangetroffen in zijn woning aan Aan Cedron. Hij is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

De recherche onderzoekt de zaak en verricht buurt- en sporenonderzoek om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Op dit moment is nog onduidelijk of het gaat om een ongeluk of dat er mogelijk sprake is van een misdrijf.

Traumahelikopter

De man werd zwaar gewond bij de trap aangetroffen door zijn partner toen zij even na 01.00 uur thuiskwam. Een medisch team kwam met een traumahelikopter ter plekke om hulp te verlenen. Vervolgens is een onderzoek opgestart. De politie komt graag in contact mogelijke getuigen als hen iets is opgevallen in de omgeving. Hen wordt verzocht te bellen naar 0900-8844.

Sleutelwoorden:
zwaargewonde man, politie, recherche onderzoek, letselschade

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)