- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Slachtoffer brand omgekomen door misdrijf

15-11-2013

Amsterdam - Bij een uitslaande woningbrand in de Elisabeth Boddaerstraat in Amsterdam West vonden brandweerlieden zaterdagochtend 9 november rond vijf uur een stoffelijk overschot. De identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend; het gaat om een 46-jarige man uit Amsterdam. De man blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gebracht.

Door de brand werd de woning volledig verwoest. Een Team Grootschalige Opsporing houdt zich met de zaak bezig en is op zoek naar getuigen die mogelijk in de avond of nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 november iets opvallends (voertuigen of personen) hebben gezien in of in de directe omgeving van de Elisabeth Boddaertstraat. Heb u al met de politie gesproken, hoeft u niet opnieuw contact op te nemen.

Sleutelwoorden:
brand, amsterdam, omgekomen, stoffelijk overschot

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)