- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Onderzoek dodelijk ongeval Arnhem afgerond

25-11-2013

ARNHEM - Het onderzoek naar het dodelijk verkeersongeval op donderdag 31 oktober, waarbij een 5-jarig kind uit Arnhem omkwam is afgerond. Alles wijst erop dat er sprake is geweest van een noodlottig ongeval.

Het slachtoffertje was samen met zijn moeder de hond aan het uitlaten. Op enig moment ontsnapte de hond en is het slachtoffertje er achter aan gerend. Daarbij is de situatie ontstaan waarbij de hond via een dijkje en een groenstrook de rijbaan van de A325 is opgerend. Het slachtoffertje is er achter aan gerend en daarbij geschept door een passerende auto.

De omstandigheden waren niet erg gunstig: het was donker en er was veel verkeer op dat moment (spitsuur 18:51 uur). De automobilist was volledig verrast en heeft het ongeval niet kunnen voorkomen. Er is op de plaats van de aanrijding nog geprobeerd het slachtoffertje te redden maar die hulp mocht niet meer baten. De jongen is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Sleutelwoorden:
letselschade, verkeersongeval, dodelijk, kind

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)