- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser gewond bij aanrijding

27-11-2013

Dinsdag 26 november raakte een 28-jarige man uit Deventer gewond bij een ongeval op de Henri Dunantlaan in Deventer.

Een 22-jarige automobilist uit Deventer haalde op de Henri Dunantlaan een aantal auto’s in. Plotseling zag hij dat een fietser de rijbaan opreed. De automobilist probeerde nog uit te wijken voor de fietser, maar een aanrijding kon niet worden voorkomen. De automobilist schoot richting de middenberm en reed een lantaarnpaal omver. Een aantal meter verderop kwam hij tegen een hek tot stilstand. De fietser raakte bij de aanrijding gewond en is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, bus, automobilist, analyse

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)