- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Acht personenauto's en vrachtwagen betrokken bij ongeval A58

29-11-2013

Vanmorgen, vrijdag 29 november 2013 werd omstreeks 06.30 uur een ernstig verkeersongeval gemeld op de Rijksweg A58. Ter plaatse bleek dat een aanrijding was ontstaan, waarbij acht personenauto's en een vrachtauto waren betrokken. Drie betrokkenen raakten lichtgewond. Zij hadden nek- en rugklachten en werden ter plaatse door verpleegkundigen van de ambulancedienst behandeld.

Het ongeval vond plaats net voorbij de oprit Goirle, op het gedeelte bestemd voor het verkeer vanuit de richting Eindhoven en gaande in de richting Breda. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Verkeersongevallenanalisten zijn ter plaatse gekomen om een sporenonderzoek in te stelle. Er ontstond zeker 11 kilometer file. Het verkeer werd omgeleid.

(bron:poltiie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, aanrijding, verkeersongevallenanalyse, ongeval

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)