- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Chaos op A12 door kettingbotsing

18-08-2010

Op de A12 heeft een aanrijding met acht auto's tijdens de avondspits tot een flinke chaos geleid. Rond 18:00 uur stond in de richting Den Haag bij Gouda zeker 14 kilometer file.

Omdat het ongeluk gebeurde vlak voor de splitsing van de A12 met de A20 richting Rotterdam, kon het verkeer ook niet langs die weg worden omgeleid. Bovendien ontstond aan de andere kant al snel een lange kijkersfile.

De A12 werd afgesloten en kon pas in de loop van de avond worden vrijgegeven. Bij de kettingbotsing zouden twee mensen zwaargewond zijn geraakt.

(bron: www.rtl.nl)

Sleutelwoorden:
kettingbotsing, ongeluk a12, ongevallen, letselschade, zwaar gewond, verkeersongelukken

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16075 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)